Afla cele mai importante titluri din presa de astazi.
ADRIAN NASTASE, prima noapte in inchisoare. Cum l-au primit detinutii pe fostul premier in "luxul" de la Rahova. "Sa vina Bombonel! Sa vina Nastase aici!", striga doi detinuti printre gratiile-plasa ale Penitenciarului Rahova, pana cand un agent de penitenciar le inchide gura din scurt: "Bai, nu fiti nesimtiti!" Cu cateva ore inainte ca Adrian Nastase sa ajunga la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Penitenciar Rahova, detinutii stiau ce oaspete de seama le va trece pragul, scrie Gandul.

Avocatul politistului salvator: Nastase si-a schimbat singur camasa si a vorbit pana la sosirea ambulantei, potrivit Adevarul. Avocatul polițistului care s-a aflat cu Adrian Nastase in biblioteca acestuia, in noaptea in care fostul premier a incercat sa se sinucida, a precizat cateva detalii pe care el insuși le-a numit ”interesante” in acest caz, potrivit B1 TV.

„Gulerele albe” din penitenciarele Romaniei. Lista politicienilor si oamenilor de afaceri aflati in arest. Integral in Gandul. Cazul condamnarii fostului premier PSD Adrian Nastase la doi ani de inchisoare, in dosarul „Trofeul Calitatii”, este cel mai rasunator verdict dat de justitia romaneasca intr-un caz de coruptie. Mai multi politicieni si oameni de afaceri cu greutate au fost insa condamnati sau sunt judecati in stare de arest preventiv.

Cum arata viata unui fost demnitar in puscarie, ne spune Adevarul. Emilian Cutean (47 de ani), fost deputat PSD (2004-2008) si fost secretar de stat, isi ispaseste printre lacrimi o condamnare de 5 ani, in Penitenciarul Jilava.

Cum pierde Constanta 13 milioane euro, aflam din Romania Libera. „Situatia este cotoioasa. Se poate ajunge la intrarea in faliment a Primariei", spunea, in iunie 2011, primarul Radu Mazare, referindu-se la procesul dintre Primaria Constanta si firma italiana Fin.CO.GE.RO. De atunci, lucrurile au evoluat in defavoarea municipalitatii. Primaria trebuie sa plateasca 13 milioane de euro, reprezentand costul unor lucrari de infrastructura facute de firma respectiva in cartierul Faleza Nord, nu de Primarie, cum era prevazut in contract.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri