Obiectivul de investitie este promovat si finalizat in cadrul Proiectului de diminuare a riscurilor in cazul producerii calamitatiilor naturale si pregatirea pentru situatii de urgenta, implementat cu finantare dintr-un imprumut de la Banca Mondiala si cofinantarea Guvernului Romaniei, precum si din bugetul beneficiarului.

Scoala “Vasile Lascar” face parte din categoria constructiilor pentru interventii in caz de urgenta si dezastru. Cladirea este compusa din subsol, parter si 3 etaje si se desfasoara pe o suprafata totala de 7.559,15 metri patrati, potrivit MDRT.

Lucrarile executate au vizat punerea in siguranta si modernizarea cladirii prin consolidarea structurii de rezistenta si refacerea finisajelor interioare in zona de interventie, pastrandu-se si restaurandu-se, dupa caz, decoratiunile existente.

Valoarea totala a investitiei, la momentul receptiei lucrarilor, este de 7,8 milioane de lei, din care: 2,9 milioane de lei din proiect (imprumut BIRD si cofinantarea Guvernului Romaniei) si 4,87 mil. lei din sursele beneficiarului.

Sursa foto: scoalapolitie.ro