Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a comentat, vineri, pe contul sau de Facebook, decizia presedintelui interimar Crin Antonescu de a elibera din functie consilierii presedintelui suspendat, Traian Basescu, el scriind: "Nu s-a nascut paiata care sa ma demita", transmite Mediafax.ro.

Lazaroiu si-a inaintat demisia din functia de consilier prezidential in data de 10 iulie, in momentul in care Crin Antonescu a preluat mandatul de presedinte interimar.

Lazaroiu a demisionat in acelasi timp cu purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea.

Pe 19 iulie, presedintele suspendat Traian Basescu s-a referit la presedintele interimar Crin Antonescu folosind sintagma "paiata de la Cotroceni", care ar urma sa raspunda in fata legii in pentru incercarea de destructurare a structurilor de securitate ale statului roman.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat vineri decretele de eliberare din functii a consilierilor prezidentiali ai lui Traian Basescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Dragoi si Bogdan Manoiu, informeaza Mediafax.

Este vorba despre consilierul prezidential pe Afaceri Strategice, Securitate si Politica Externa, Iulian Chifu, dar si de consilierul prezidential pentru securitatea nationala, Iulian Fota, care este membru al CSAT.

De asemenea, a fost eliberat din functie consilierul prezidential Cristian Diaconescu, aflat la cancelaria presedintelui, precum si a consilierului prezidential pentru mediul de afaceri, Bogdan Alexandru Dragoi, dar si consilierul prezidential pentru afaceri europene, Bogdan Manoiu.

Sursa foto: Agerpres


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
11 ministri vor ca Theresa May sa plece din fruntea guvernului britanic