Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca regreta ca a folosit elicopterul pentru deplasarea la Dorohoi, avand in vedere ca mijlocul acesta de transport este unul costisitor, el precizand ca va dona resursele sale financiare din aceasta luna unei case de copii.
"Am inteles preocuparea presei si intr-un fel regret ca am folosit acest mijloc un pic costisitor pentru a fi prezent in randul cetatenilor. (...) De acum inainte voi folosi mijloace uzuale - tren, cursele Tarom, mersul cu masina", a spus Zgonea, potrivit Mediafax.

El a aratat ca nu a facut altceva decat sa respecte legea, dar a subliniat ca nemultumirea presei e corecta si normala, avand in vedere evolutia societatii si costurile destul de ridicate ale unui astfel de mijloc de transport pe care il au la dispozitie presedintele statului, cei doi presedinti ai Parlamentului si premierul.

Zgonea a spus ca ideea de a merge cu elicopterul i-a apartinut.

"Nu o sa ma mai vedeti pe mine in viata mea urcandu-ma intr-un mijloc de transport atat de costisitor. Pentru acea ora de zbor, resursele financiare care sunt ale mele pe luna aceasta - banuiesc, sper ca sunt in apropiere, le voi dona la o casa de copii", a spus Zgonea.

Solicitat sa comenteze afirmatia liderului PDL Vasile Blaga, potrivit caruia acest zbor reprezinta o "manifestare tipica a stangii socialiste de a cheltui banii poporului", Zgonea a precizat: "Nu l-am vazut pe domnul Blaga revolutioanr decat dupa ce doamna Udrea si-a batut joc de comunitatile locale distribuind banii doar pe criterii politice. Nu l-am vazut facand scandal in momentul in care fugeau din sala colegii de la PDL si nu votau ridicarea imunitatii doamnei Ridzi sau a domnului Pasat. Nu l-am vazut pe domnul Blaga nemultumit de furtul la Legea pensiilor din Parlament".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri