Producatorul de carne CarmOlimp Brasov atentioneaza ca numele companiei este folosit in mod abuziv, de catre persoane necunoscute, in cadrul unor campanii false de recrutare de personal pentru noi magazine.

"CarmOlimp nu a realizat recent si nici nu intentioneaza in viitorul imediat sa faca recrutari de personal. De asemenea, compania nu a perceput niciodata vreo taxa in campaniile de angajare. Numele CarmOlimp este folosit fara acordul nostru. In ceea ce ii priveste pe cei care au fost afectati de aceste campanii false le recomandam sa contacteze imediat autoritatile competente pentru reclamarea fraudei si protejarea informatiilor personale", spun oficialii companiei.

Mai multe persoane din Cluj-Napoca au fost pacalite de anumiti indivizi care au pretins ca sunt colaboratori ai CarmOlimp in vederea recrutarii de personal pentru deschiderea unui magazin in acest oras. Acestia percep de asemenea o taxa de 50 de lei.

Citeste si:

Pentru folosirea in mod abuziv a numelui companiei, CarmOlimp va colabora cu autoritatile competente in vederea solutionarii acestei situatii.

Carmolimp este un producator si distribuitor important de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix din tara. In prezent, opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza.