Romanul care a fost ucis in criza ostaticilor din Algeria era din localitatea prahoveana Barcanesti, avea 36 de ani si un copil in varsta de 6 ani, iar sotia sa este insarcinata.
Potrivit unor surse locale, barbatul ucis in Algeria este Ionut Tiberiu Costache, din Barcanesti, localitate aflata langa Ploiesti, scrie Mediafax.

Barbatul, care era inginer, avea 36 de ani si lucra pe o platforma petroliera aflata la granita dintre Libia si Algeria, inainte de a pleca in strainatate el fiind angajat la rafinaria Petrobrazi.

Ionut Tiberiu Costache era casatorit si avea un baietel in varsta de 6 ani, iar sotia sa este insarcinata in luna a saptea.

Localnicii spun ca barbatul a plecat la munca in Algeria pentru a-si ridica o casa.

"Il cunoaste toata lumea din sat drept baiatul din Algeria. Muncea acolo pentru a-si ridica o casa si pentru a oferi o viata mai buna familiei sale. Are un copil de 6 ani, iar sotia sa este insarcinata in luna a saptea. Sunt socat de veste, sunt de o varsta cu Tiberiu, am vorbit de nenumarate ori. Nu-mi vine sa cred. Au plans oamenii prin sat cand au auzit ce s-a intamplat, era foarte saritor si ajuta pe oricine ii cerea sprijinul", a spus un localnic.

Acasa la parintii barbatului, in satul vecin, Tatarani, familia acestuia le-a cerut jurnalistilor sa le respecte durerea.

Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca un cetatean roman si-a pierdut viata in Algeria. El a precizat ca in perioada urmatoare Guvernul va sprijini familia romanului decedat, urmand sa se ocupe de repatrierea acestuia si de tot ce va fi nevoie.

"Am instiintat familia, nu mi-as fi iertat niciodata daca familia ar fi aflat de la dumneavoastra din presa", a afirmat premierul, precizand ca familia acestuia va beneficia de consiliere psihologica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri