Un al doilea roman, ranit in conflictul din Algeria, si-a pierdut viata

Un al doilea roman care s-a aflat in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist din Algeria si care fusese internat in spital si-a pierdut viata, a anuntat, astazi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"In dupa amiaza zilei de 20 ianuarie, autoritatile algeriene au informat oficial Ambasada Romaniei de la Alger ca unul dintre cetatenii romani care se aflase in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist a incetat din viata. Din informatiile obtinute de autoritatile romane, rezulta ca decesul a intervenit, in spital, urmare a ranilor grave suferite, inregistrate anterior. Pe masura ce autoritatile romane vor obtine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispozitia opiniei publice, in timp util", se arata intr-un comunicat MAE, citat de Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca "regreta profund faptul ca autoritatile algeriene nu au informat complet si corect, in prealabil, autoritatile romane, in legatura cu situatia de sanatate reala a cetateanului roman, aspect comunicat si ambasadei Algeriei la Bucuresti".

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante si este alaturi de familia indurerata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri