Antonescu promite: Daca nu castig prezidentialele in 2014, ma retrag din conducerea PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, dupa ce a fost reales in functie la Congresul PNL, ca daca nu va castiga alegerile prezidentiale din 2014 se va retrage din conducerea partidului.

Intrebat la ce s-a referit atunci cand a afirmat ca acesta este ultimul Congres al PNL la care participa in calitate de presedinte, Antonescu a precizat: "Nu am limitare la numarul de mandate, dar am avut in vedere faptul ca in intervalul de pana la urmatorul Congres, cel din 2016, vor fi alegeri prezidentiale in 2014, pe care, daca le voi castiga, voi deveni presedintele Romaiei, deci nu voi mai putea fi membru al PNL si cu atat mai putin presedinte".

"Daca nu le voi castiga, oricum ma voi retrage din conducerea PNL si atunci deci acesta este ultimul Congres al PNL la care am participat in calitate de presedinte", a adaugat Antonescu, scrie Mediafax.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa realegerea sa in functie la Congresul partidului, ca are emotii cauzate nu atat de recunostinta in fata increderii acordate, cat de gandul ca este ultima oara cand participa, cel putin ca presedinte al PNL, la un Congres al partidului.

"Am, chiar si de aceasta data - a cata oara? - emotii, nu doar cauzate de recunustinta in fata increderii, ci mai ales cauzate de gandul ca este ultima oara cand particip, cel putin ca presedinte al PNL, la un Congres al partidului nostru", a spus Antonescu, in aplauzele delegatilor.

Crin Antonescu a fost reales, sambata, in functia de presedinte al PNL, delegatii la Congresul partidului exprimand in favoarea motiunii si echipei propuse de acesta 1343 de voturi "pentru" si 44 "impotriva", 50 de voturi fiind nule. El a fost singurul candidat la presedintia partidului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Joe Biden, desemnat candidatul Partidului Democrat la președinția SUA
Setari Cookie-uri