Prabusirea unui elicopter in judetul Bacau a fost confirmata de purtatorul de cuvant al MApN, care a precizat ca este vorba despre un aparat Puma Socat, iar surse oficiale au precizat ca ministrul Apararii, Mircea Dusa, a plecat spre locul accidentului, conform Mediafax.
Ulterior, un comunicat MApN a anuntat ca un elicopter Puma Socat apartinand Fortelor Aeriene Romane s-a prabusit in jurul orei 16.00, in apropierea comunicatiei Beresti-Bistrita, judetul Bacau, in timpul executarii unui zbor in formatie.

In urma accidentului au murit doi oameni si trei au fost raniti, conform Realitatea TV.

Conform sursei citate, o comisie din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene va cerceta circumstantele producerii evenimentului.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost mobilizate dupa ce ISU a fost anuntat la 112 ca un elicopter militar s-ar fi prabusit intr-o localitate din judet, afirma purtatorul de cuvant al ISU, precizand ca nu are alte informatii si ca echipajele sunt pe drum.

Purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu, a declarat un sofer a sunat la 112, anuntand ca iese fum dintr-un elicopter aflat la sol, in localitatea Beresti-Bistrita, in timp ce un alt elicopter survoleaza zona.

Conform sursei citate, cel care a sunat la 112 a precizat ca elicopterul este unul militar.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Bacau.

Sursa foto: http://www.roaf.ro/ro/dotare/socat.php

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri