Blaga, despre partidele USL: Imi doresc sa ramana unite, sa plateasca impreuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca isi doreste ca partidele care formeaza USL sa ramana unite ca sa "plateasca impreuna pentru toate promisiunile pe care le-au facut cand erau in opozitie si de cand sunt la putere", numind, totodata, Executivul - "Guvernul insolventei".

Vasile Blaga a declarat presei din Targu Mures, unde si-a prezentat motiunea "Romania dreapta – PDL dincolo de lozinci", ca isi doreste ca USL sa ramana unita, iar partidele care o formeaza "sa plateasca impreuna"..

De asemenea, liderul PDL a afirmat ca PDL va castiga viitoarele alegeri, scrie Mediafax.

"Garantat noi vom castiga alegerile. Eu imi doresc ca USL sa ramana unit si sa plateasca impreuna pentru toate promisiunile pe care le-a facut cand era in opozitie, pe urma de cand este la putere. De ce nu au dorit sa vina cu proiectul de buget in octombrie, cum spunea legea? De ce nu au dorit sa il dezbatem unu la unu in campania electorala? Pentru ca mie si noua ne era suficient ca sa vedem bugetul in extensie anuala ca sa ne dam seama care e si programul lor de guvernare. Dar nu au vrut sa spuna atunci ca nu au nicio solutie, nu au vrut sa spuna atunci ca vor introduce taxe si impozite in fiecare luna, in fiecare zi", a spus Blaga.

El i-a acuzat pe reprezentantii USL ca iau masuri "hoteste" si cred ca electoratul "nu se prinde" daca "baga taxe o gramada in plus in Codul Fiscal".

Liderul PDL a sustinut ca actualul Guvern este "Guvernul insolventei".

"Ca sa le dea la prieteni intreprinderile le baga in insolventa inainte - insolventa Hidro, insolventa Oltchim, etc. Acesta e Guvernul insolventei. Nu au nicio solutie", a spus Blaga.

Liderul PSD, Victor Ponta, declara, vineri, ca in USL nu exista, deocamdata, nemultumiri care sa aseze PSD si PNL in conflict, dar ca lupta dintre cele doua formatiuni ar putea incepe in 2016, cand sistemul politic va fi "bipolar", cu un mare partid de centru-stanga si un mare partid de centru-dreapta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri