Un numar de 3.200 de pozitii vor fi deschise in cadrul targului de cariera Angajatori de Top care va avea loc in perioada 12-13 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.
Topul domeniilor reprezentate in functie de numarul companiilor prezente la eveniment sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, financiar-bancar:
IT 38% - industria cu cei mai multi angajatori;
FMCG 14% - companiile din aceast domeniu lanseaza programe de internship si trainee, dar ofera si oportunitati pentru profesionistii cu experienta;
Audit&Consultanta 12% - oferta este bogata si cuprinde un numar mare de joburi in special pentru juniorii pasionati de audit si taxe;
Inginerie 12% - un spectru larg de oportunitati de cariera pentru juniori si candidatii cu experienta sunt oferite de companiile din zona tehnica;
BPO 10% - companiile din acest domeniu conduc in topul celor care au deschise cele mai multe oportunitati de cariera in aceasta primavara;
Financiar-bancar 5% - recruteaza specialisti in zona de vanzari si IT dar prezinta si programe pentru masteranzi si tineri profesionisti;
Altele 9%

In ceea ce priveste departamentele pentru care companiile prezente la eveniment vor recruta in aceasta primavara sunt: dezvoltare software, suport IT, vanzari, productie, HR, financiar, administrativ, marketing etc. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori, cat si persoane cu experienta.

Printre companiile prezente in aceasta primavara se numara: Oracle, Metro Systems România, 1&1 Internet Development, Endava, TeamNet International, Intel, Microsoft, IXIA, Ubisoft, Electronic Arts, Renault Romania, IBM, Misys, Siemens, DB Schenker, Orange Romania, Accenture, Deloitte Romania, Ernst&Young, BearingPoint, KPMG, PwC Romania, Mazars, Raiffeisen Bank, Romtelecom, BRD - Groupe Société Générale, ProCredit Bank, McDonald's Romania, Philip Morris, Unilever, PepsiCo, Nestlé Romania, ING Asigurari de Viata, L'Oréal Romania, Thales Systems, JTI România, Procter&Gamble, Delaco, British American Tobacco, Arabesque, Mega Image, Profi, Hewlett-Packard, Accenture, Genpact, Wipro, Computer Generated Solutions, CCC.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Candidatii trebuie sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de Top, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de Top.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Targul de job-uri angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri