Adriana Saftoiu a fost aleasa purtator de cuvant al PDL, in sedinta BPN al PDL, cu un vot impotriva, dat de Roberta Anastase, fostul purtator de cuvant al Presedintiei declarand ca noua functie este pentru ea o provocare, careia spera sa ii faca fata.
Ea a amintit ca a mai colaborat cu Vasile Blaga si cu PDL, anunta Mediafax.

Saftoiu a mai spus ca este convinsa ca poate avea o relatie institutionala de colaborare cu Roberta Anastase.

"Ii inteleg pozitia Robertei", a spus Saftoiu, mentionand ca fostul presedinte al Camerei a fost tinta unor critici din partea ei.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca i-a propus fostului deputat PNL Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Presedintiei in primul mandat al presedintelui Traian Basescu, sa devina purtator de cuvant al PDL, iar aceasta a acceptat.

El a facut aceasta declaratie raspunzand unei intrebari inainte de sedinta BPN al PDL.

Adriana Saftoiu a mai fost purtator de cuvant al PD, intre 2001 si 2004, iar in perioada 2005 - 2007, la inceputul primului mandat de presedinte al lui Traian Basescu, a fost consilier prezidential pe probleme de comunicare.

Adriana Saftoiu a demisionat la 28 martie 2007 de la Cotroceni, declarand ca motivele sunt de natura personala: "E doar o masura administrativa. Raman in continuare un sustinator al politicii si proiectelor lui Traian Basescu".

Demisia Adrianei Saftoiu a avut loc la zece zile dupa ce sotul ei, Claudiu Saftoiu, a demisionat din functia de director al SIE.

Dupa o perioada, Adriana Saftoiu a devenit membru PNL, ajungand deputat al acestei formatiuni, postura din care a criticat in unele randuri anumite decizii ale presedintelui Basescu. In unele ocazii, acesta i-a replicat.

Vasile Blaga a castigat, recent, un nou mandat in fruntea PDL, victoria sa fiind contestata de Elena Udrea, dar si de presedintele Basescu. Seful statului a anuntat, la scurt timp dupa declararea oficiala a lui Blaga drept presedinte PDL, ca se desparte de acest partid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri