Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la instanta suprema, care judeca recursurile din dosarul "Zambaccian", cine este "ucenicul tradator, acel Iuda" despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul personal, Adrian Nastase a spus: "Daca doream sa personalizez unele dintre punctele de vedere sau unele dintre chestiunile respective, le-as fi spus atunci".

Fostul premier a mai spus, potrivit Mediafax, ca sunt multe lucruri pe care le tine pentru el. "Sa fiu foarte sincer, prefer sa nu ma uit inapoi la unele dintre lucrurile ce m-au afectat de-a lungul ultimelor luni", a adaugat Nastase.

Intrebat daca acest personaj este Victor Ponta, Nastase a raspuns: "Nu, in niciun caz nu este vorba despre el".

Totodata, intrebat daca este vorba despre un membru al PSD, Nastase a spus: "Este vorba despre cineva despre care n-am sa vorbesc acum".

Adrian Nastase a mai aratat ca nu a folosit un ton acuzator in acea postare. "Nu, n-am acuzat. Am facut o referire intr-un context in care, mult privind in urma la propia noastra viata, la ce mi s-a intamplat, constatam anumite lucruri. Unele chestiuni sunt pentru un public mai larg, unele pentru jurnalul nostru personal", a precizat Nastase.

Intrebat cum a petrecut sarbatorile de Pasti, Adrian Nastase a spus ca a fost alaturi de familie la resedinta din Cornu.
"A fost intr-adevar foarte frumos si a fost ca o compensare pentru ceea ce nu s-a intamplat de Craciun. In afara de ceea ce inseamna nevoia de libertate, fiecare stie ce inseamna incercarea de a fi singur in momente de sarbatoare. A fost important pentru mine sa fiu alaturi de familie", a mai spus Nastase.

Intrebat daca fiul lui cel mare, Andrei, s-a inscris in PSD, Adrian Nastase a raspuns negativ.

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul sau, intr-o postare din 4 mai intitulata "Despre suferinta si Inviere", ca a pregatit "gradina de
la Cornu pentru primavara" si a citit diverse carti in ultimele zile, desi gandurile sale sunt "innorate", precizand ca "s-a oprit mai mult asupra
ucenicului Iuda".

"M-am oprit mai mult asupra ucenicului Iuda (citisem, mai demult, si o carte interesanta despre el, «re-evaluat»). Remuscarea lui este tardiva. Ea nu mai poate schimba istoria. «Gresit-am de am vandut sange nevinovat», spune el arhiereilor atunci cand afla ca Iisus a fost condamnat la moarte, arunca argintii in templu si se spanzura. Din pacate, evenimentele vietii sunt irepetabile", a scris fostul premier in postarea de pe blogul sau.