Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al Armatei Romane, scrie Adevarul.ro.

Are doar 23 de ani si un zambet care topeste cu siguranta toate inimile. Putini banuiesc ca in spatele tinerei elegante si delicate se ascunde o poveste de viata impresionanta, izbanzi dobandite prin enorm de multa munca intr-o lume in care femeile care reusesc sunt extrem de putine. „Hai sa vedem daca vrei sa fii intr-adevar in armata”.

Cu ochii plini de lumina, femeia care tocmai a absolvit „with honors” cea mai prestigioasa scoala militara din lume intoarce capul inapoi, la ziua in care o eleva de clasa a VIII-a a unei scoli din Bucuresti a intalnit un om si o poveste care i-au schimbat definitiv viata. „Am aflat de liceul militar cand eram in clasa a VIII-a, a venit un domn de la liceu si ne-a prezentat liceul, ne-a spus „Avem instructie, dar avem si profesori foarte buni”.

Tata a fost subofiter in armata, am avut un fel de contact cu armata si stiam cam care e stilul de viata, si cand am auzit am spus ca asta vreau sa fac, pentru ca stiam ca in liceul militar o sa pot sa fac si sport, si invatatura, si atunci m-am uitat la profilul scolilor militare, al liceelor militare, si mi-a placut”, rememoreaza Larisa.

Cititi mai multe pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Bădulescu: Romprest refuză să ia gunoiul de la centrele de carantină
Setari Cookie-uri