Sase caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
Razvan Bancescu a spus ca cei sase caini ridicati de pe proprietatea unei firme din zona Parcului Tei vor ramane in custodia ASPA pana la finalizarea anchetei, urmand sa se verifice daca sunt inregistrati. El a precizat ca pana saptamana trecuta nu figura niciun caine la adresa firmei, de pe stradsa Tuzla.

Coordonatorul de proiect de la ASPA a mai spus ca, mai mult ca sigur, cainii ridicati vor fi eutanasiati.

Bancescu a precizat ca ASPA raspunde de domeniul public, dar de aceasta data au fost stransi caini de pe o proprietatea privata pentru ca este o ancheta in derulare.

Razvan Bancescu a adaugat ca, cel mai probabil, cainii au atacat in haita, pentru a apara proprietatea. El a precizat insa ca acei caini nu aveau ce sa caute acolo, iar gardul care imprejmuia proprietatea nu trebuia sa permita accesul altor persoane.

Potrivit acestuia, copilul de patru ani a fost gasit mort in apropierea unei anexe a proprietatii, intr-o zona greu accesibila.

Bancescu a mai spus ca Politia trebuie sa spuna cine se face vinovat de aceasta tragedie.

Razvan Bancescu a mai spus ca ASPA nu a mai avut pana acum sesizari de pe strada unde a avut loc incidentul.

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

Initial, oficiali din Politia Capitalei au declarat ca incidentul a avut loc in Parcul Tei.

Ulterior, Primaria Sectorului 2 a precizat, intr-un comunicat de presa, ca incidentul in urma caruia un copil muscat de caini si-a pierdut viata a avut loc pe un teren proprietate privata, de pe strada Tuzla nr. 50, apartinand SC Laguna Tei SRL.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri