Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca ii invita pe democrat-liberali la unificarea dreptei, aratand ca, in opinia sa, "cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata vor fi sanctionati de electorat, indiferent de marimea actuala a partidului lor".

Chiliman a fost prezent, sambata, la semnarea protocolului de largire a Aliantei pentru Dreptate si Adevar (FC-PNTCD) prin cooptarea Initiativei Romania Liberala, el precizand ziaristilor ca acest proiect incearca unificarea dreptei in vederea castigarii alegerilor din 2016, cat si faptul ca dreapta ar trebui sa prezinte in 2014 candidati pe o singura lista, scrie Mediafax.

Chiliman a fost intrebat de ziaristi daca PDL a primit o invitatie pentru a se alatura acestui proiect de unificare a dreptei.

"Noi i-am invitat pe toti, ii invitam in continuare sa ni se alature, cred ca exista foarte multe lucruri care ne apropie, mai putine cele care ne despart, dar nu cred ca astazi s-au creat toate conditiile, trebuie sa avem rabdare sa construim pentru viitor o dreapta unita, este proiectul de care are nevoie astazi Romania, nu de o dreapta dezbinata, iar cei care vor incerca sa mentina dreapta dezbinata pentru ca sa-si satisfaca niste interese marunte, politicianiste vor fi sanctionati de electorat, indiferent de marimea actuala a partidului lor", a apreciat Chiliman.
Andrei Chiliman crede ca si in PDL sunt "foarte multi" care gandesc ca el.

"Sa lasam sa mai treaca timpul, sa se mai intample diverse lucruri. Eu cred ca si la dansii (la PDL - n.r.) sunt foarte multi care gandesc ca si mine si cred ca se va intampla lucrul asta, va fi greu, dar se va intampla", a mai spus Chiliman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri