Manifestantii, multi dintre ei veniti cu bicicletele, scandeaza mesaje de protest, fluiera, agita pancarte si lovesc de asfalt pet-uri umplute cu pietricele, scrie Mediafax.

Ei s-au adunat sambata seara, pentru a saptea zi la rand, in Capitala, la Universitate, de unde au pornit in mars spre Piata Victoriei, in jurul orei 19.30, iar de acolo, spre sediul televiziunii publice.

Cel mai mare investitor al...

Cel mai mare investitor al Metro isi vinde o parte din actiuni

26 Aug 2018   Companii

Protestatarii au scandat, printre altele, "Uniti, salvam Rosia Montana", "Refuz, rezist, nu vrem gaze de sist", "Noi suntem poporul, jos cu vanzatorul", "Solidaritate" si "Fara violenta".

Printre mesajele afisate la protest se numara "Cu gaze si cianura ne dati o mare lovitura", "Cianura si cu sistul, 'cadouri' de la prim-ministru", "Mai, mai, draga Rovana/ Ia mana de pe Rosia Montana", "Basescu, Iuda romanilor", "Anulati Legea distrugerii Rosiei Montane acum", "Nu corporatia face legislatia", "Rosia Montana in UNESCO" si "Vizitati Rosia Montana".

In fata tuturor diplomatilor...
Citeste si: Tariceanu, despre proteste: Nu sunt miscari sociale autonome. Am probe

Jandarmii si polisistii rutieri s-au aflat permanent pe traseul manifestantilor, pentru desfasurarea protestului si a traficului in siguranta.
La protestele de pana acum, manifestantii au blocat timp de mai multe ore in timpul noptii, bulevardul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, dar si un sens al Bulevardului Nicolae Balcescu. De asemenea, ei au manifestat in Piata Constitutiei si in Piata Victoriei