"Ne-am impacat. Am vorbit cu dansul - a trebuit sa plece in Elvetia, avea o vizita programata - am vorbit, air azi in Parlament s-a vazut foarte clar ca majoritatea USL functioneaza foarte bine, ca si pana acum. In ceea ce ma priveste - si sunt convins ca si Crin va face la fel - orice disputa sau neintelegere o pastram in cadru privat", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a precizat ca Antonescu ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale, in conditiile in care PSD si-a respectat intotdeauna toate acordurile astfel ca nu s-a pus problema nici de aceasta data de o modificare in acest sens.

Anterior, Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta si adaugand ca el personal va avea grija "sa fie pace".

In ultima saptamana, liderii PNL si PSD, infrunte cu Crin Antonescu si Victor Ponta, au lansat o serie de acuzatii publice reciproce, vorbind inclusiv de riscul ruperii USL si al caderii Guvernului.

UNPR il va sustine pe...
Citeste si: UNPR il va sustine pe Hellvig, propus de Iohannis la sefia SRI