Astfel, trenul R 3002 care circula pe ruta Brasov - Bucuresti Nord stationeaza in gara Darste, IR 1745 Bucuresti Nord - Cluj Napoca si IR 1637 Bucuresti Nord - Brasov sunt oprite in gara Predeal, IR 1644 Salva - Bucuresti Nord si IR 1648 Bistrita Nord - Bucuresti Nord stationeaza in gara Brasov.

De asemenea, trenul IR 1642 care circula pe ruta Baia Mare - Bucuresti Nord stationeaza in linie curenta intre Timisul de Sus si Predeal, pe firul II, a precizat Compania Nationala de Cai Ferate "CFR", intr-un comunicat de presa.

Echipele feroviare sunt la fata locului, cu drezine pantograf, si intervin pentru taierea copacilor cazuti si remedierea defectiunilor produse la firul de contact in urma prabusirii copacilor, scrie Mediafax.

Citeste si:

Reprezentantii Companiei CFR au precizat ca traficul feroviar in judetul Brasov se desfasoara in conditii de ninsoare si vant.

Calatorii pot solicita informatii despre eventualele intarzieri in traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara sau la numarul de telefon 021/9521.

In judetul Brasov, unde marti au fost probleme din cauza zapezii, fiind inchis pentru deszapezire inclusiv Drumul National 1, se circula in conditii bune, miercuri dimineata, si nu a mai nins.