Circulatie feroviara inchisa intre Timisu de Sus si Predeal, sase trenuri blocate

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie, in gabaritul caii ferate si pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate "CFR".

Astfel, trenul R 3002 care circula pe ruta Brasov - Bucuresti Nord stationeaza in gara Darste, IR 1745 Bucuresti Nord - Cluj Napoca si IR 1637 Bucuresti Nord - Brasov sunt oprite in gara Predeal, IR 1644 Salva - Bucuresti Nord si IR 1648 Bistrita Nord - Bucuresti Nord stationeaza in gara Brasov.

De asemenea, trenul IR 1642 care circula pe ruta Baia Mare - Bucuresti Nord stationeaza in linie curenta intre Timisul de Sus si Predeal, pe firul II, a precizat Compania Nationala de Cai Ferate "CFR", intr-un comunicat de presa.

Echipele feroviare sunt la fata locului, cu drezine pantograf, si intervin pentru taierea copacilor cazuti si remedierea defectiunilor produse la firul de contact in urma prabusirii copacilor, scrie Mediafax.

Reprezentantii Companiei CFR au precizat ca traficul feroviar in judetul Brasov se desfasoara in conditii de ninsoare si vant.

Citeste si:
Gruia Stoica, favorit pentru privatizarea transportatorului HZ Cargo
Gruia Stoica, favorit pentru...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Calatorii pot solicita informatii despre eventualele intarzieri in traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara sau la numarul de telefon 021/9521.

In judetul Brasov, unde marti au fost probleme din cauza zapezii, fiind inchis pentru deszapezire inclusiv Drumul National 1, se circula in conditii bune, miercuri dimineata, si nu a mai nins.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri