Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, in judetul Botosani, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este "rusinoasa" aceasta situatie.

Prezent la inaugurarea lucrarilor de modernizare a DN 29 Botosani-Suceava, Victor Ponta a discutat cu reprezentantii CNANDR si despre celelalte lucrari de infrastructura rutiera din judetul Botosani si a afirmat ca anul viitor trebuie asfaltat DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, care este drum national de pamant, noteaza Mediafax.

Ponta a fost informat ca asfaltarea acestui drum costa aproximativ sase milioane de euro, el remarcand ca pretul este cat pentru un kilometru de autostrada.

"La anul trebuie sa punem banii pentru asfalt", a spus premierul, care a subliniat ca este rusinos ca Romania mai are drumuri nationale de pamant.

"Trebuie sa facem ca in Romania sa nu mai fie nici un drum national de pamant. Acesta e ultimul si cred ca e rusinos pentru Romania sa aiba drum national de pamant", a adaugat Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri