Medalia de aur a fost cucerita de Andrei Heidelbacher, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „C. D. Loga” din Timisoara, in timp ce medalia de argint i-a revenit lui Mihai Popa, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova. Medaliile de bronz au intrat in posesia lui Daniel Posdarascu (clasa a XI-a/Liceul International de Informatica din Bucuresti), respectiv Silviu-Emil Popescu (clasa a XII-a/Colegiul National „Grigore Moisil” din Bucuresti).

Trei din cei patru elevi ai lotului deplasat in Croatia au reusit, in 2013, si alte performante remarcabile pe plan international: Andrei Heidelbacher - medalie de argint la Olimpiada Internationala de Informatica, Mihai Popa - medalii de bronz la Olimpiada Internationala si Olimpiada Balcanica de Informatica si Silviu-Emil Popescu, medalie de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica.

La editia a XX-a a acestui concurs au participat 45 de concurenti din 12 tari. Conform regulamentului, fiecare stat poate inscrie in concurs o echipa formata din maximum 4 elevi a caror varsta nu depaseste 19 ani la data concursului.

Elevii romani revin in tara sambata, 19 octombrie, la ora 23.45, pe Aeroportul International „Henri Coanda".