Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitala, Constantin Balaceanu-Stolnici urmeaza sa fie externat in curand. "Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare dupa o operatie mai veche, pe un fond de hipertensiune arteriala, starea acestuia este buna, urmand sa paraseasca spitalul in curand", a declarat Carmen Orban.

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat duminica dimineata la Institutul Fundeni, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, a fost operat in Clinica de urologie a unitatii sanitare. Constantin Balaceanu-Stolnici (90 de ani) este presedintele Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO), membru al Adunarii Nationale si al Consiliului National al Bisericii Ortodoxe Romane si presedinte al Societatii Ateneul Roman.

Constantin Balaceanu-Stolnici s-a retras din activitatea sa de la Academia Romana in decembrie 2007, dupa ce CNSAS stabilise, in luna august a aceluiasi an, ca acesta a facut politie politica. El a fost membru de onoare al Academiei Romane din 1992.

Sursa foto: Mediafax foto