9 Ianuarie 2014

Adrian Nastase: Stiam de condamnare! Initial era cu executare si pentru sotia mea



Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj pe blogul sau, primul de cand a fost reincarcerat. El ataca "razbunarea politica" care a ajuns "foarte departe", in opinia sa.

"Dragi prieteni, nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase "hotararea" ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine, cat si pentru sotia mea. In final, probabil pentru ratiuni legate de eventualele reactii ale opiniei publice, pedeapsa pentru sotia mea a fost modificata", scrie fostul premier.

In opinia lui Adrian Nastase, condamnarea sa reprezinta o razbunare politica realizata prin intermediul unui complet condus de un judecator numit de presedintele Traian Basescu.

Instanta suprema i-a condamnat luni, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare.

Adrian Nastase, condamnat. Oare cum vad tinerii coruptia, acest “cancer al lumii moderne”?



Citeste si