Prefectul de Constanta a demisionat din functie din cauza codului rosu

Prefectul de Constanta, Eugen Bola, a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functie. Anuntul a fost facut in timpul vizitei in judet a vicepremierului Liviu Dragnea, care s-a declarat nemultumit de modul in care au actionat autoritatile judetene in perioada codului rosu, scrie Mediafax.

Prefectul si-a anuntat demisia in sedinta Comandamentului pentru Situatii de Urgenta Constanta, la care participa si vicepremierul Liviu Dragnea. Vicepremierul Liviu Dragnea a mers, vineri, la Constanta, pentru a discuta cu prefectul Eugen Bola despre modul in care acesta a gestionat situatia din judet in timpul ninsorilor si viscolului de zilele trecute, dar si pentru a stabili masurile care vor fi luate in perioada urmatoare.

"Voi avea o discutie cu domnul prefect intre patru ochi, eu nu am venit sa demit, pentru ca nu demit eu. Un prefect nu poate fi demis decat de Guvern. O sa am o discutie cu dumnealui, dupa ce vorbesc cu el va garantez ca va spun absolut tot", declara Dragnea la intrarea in sediul Prefecturii Constanta.

El a fost intrebat de jurnalisti daca este nemultumit de modul in care prefectul judetului, Eugen Bola, a gestionat situatia pe timpul codului rosu de ninsori, Dragnea raspunzand afirmativ. Tot vineri si-a anuntat demisia din functie si prefectul de Braila, Gheorghi Obreja, care a fost inzapezit doua zile in localitatea Gemenele, in timp ce in judet erau izolate zeci de sate din cauza viscolului si zapezii.

De asemenea, miercuri a fost eliberat din functie prefectul de Buzau Gabriel Balta, in urma unei vizite facute de Dragnea si Dusa in judet, cand prefectul nu a stiut care erau cele cinci localitati izolate.

Citeste si:
România sub ape | Cod roşu de inundaţii pe râuri din trei judeţe
România sub ape | A fost emis...

Sursa foto: Mediafax foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Podul de la Agigea va fi inchis 2-4 ore in trei zile din saptamana
Setari Cookie-uri