"Tinand cont de dezvaluirile aparute in ultima perioada referitoare la activitatea si nivelul de salarizare din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si de faptul ca Autoritatea de Supraveghere Financiara este subordonata Parlamentului Romaniei, Uniunea Social Democrata este de acord cu realizarea unei analize, la nivelul Parlamentului Romaniei, referitoare la activitatea acestei autoritati", se arata intr-un comunicat al USD, potrivit Mediafax.

"Consideram ca, printr-o astfel de ancheta, se vor putea clarifica aspectele sesizate la nivelul mass-media cu privire la castigurile salariale ale conducerii ASF", mai precizeaza USD.

Oficialii ASF vor sustine declaratii incepand cu 14:30 in cadrul unei conferinte de presa anuntata chiar in aceasta dimineata. wall-street.ro te va tine la curent cu evolutia scandalului legat de salariile imense din ASF.

Citeste si:

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat marti ca liberalii sunt de acord cu ancheta parlamentara propusa de USD in ceea ce priveste activitatea ASF si salariile personalului acestei institutii.

"PNL este de acord cu aceasta initiativa, nu cred ca trebuie sa fie un subiect tabu salarizarea in orice institutie publica. Tocmai fiind un caz mediatizat e bine sa se cunoasca toate informatiile", a declarat Pocora.