Omul de afaceri George Copos isi sustine nevinovatia in prima sa postare pe blogul personal, dupa ce la mijlocul saptamanii a fost arestat ca urmare a unei sentinte in Dosarul Transferurilor.

“Imi exprim surprinderea fata de decizia Curtii de Apel Bucuresti intrucat ma consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru ca nu am savarsit nicio fapta penala si ma asteptam ca hotararea de achitare pronuntata de Tribunalul Municipiului Bucuresti sa fi fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti. In consecinta, continui sa imi afirm nevinovatia. Astept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare in vederea repararii acestei hotarari profund nedrepte”, mentioneaza George Copos.

Fostul patron al clublui Rapid Bucuresti si proprietarul grupului de firme ANA a tinut sa isi asigure angajatii si partenerii de afaceri ca toate angajamentele asumate de societatile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate.

George Copos a fost condamnat saptamana aceasta la inchisoare cu executare pentru 3 ani si 8 luni in cazul "Dosarului Transferurilor". Alaturi de el au mai fost condamnati la inchisoare si Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu.

Citeste si:
Popescu: Trenul pana la aeroportul Otopeni va circula in 2020
Gica Popescu, consilier al...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Zgonea, condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare
Setari Cookie-uri