Protestul organizat de PMP fata de introducerea accizei suplimentare la combustibil s-a incheiat in Piata Victoriei, cu scandari ale participantilor impotriva Guvernului, scrie Mediafax.

"Ponta, lasa-ne, ne omori cu taxele", "Jos, jos, guvernul mincinos, "Minciuna, hotia, prostia ingroapa Romania", au scandat participantii la actiunea de protest, in frunte cu Elena Udrea, Eugen Tomac si Cristian Preda.

Participantii la protestul organizat de PMP s-au aflat pentru aproximativ o jumatate de ora in Piata Victoriei. Ei au venit in mars din Piata George Enescu, traficul fiind restrictionat pe traseul parcurs de manifestanti.

In timp ce se scanda in fata Guvernului, o femeie s-a apropiat de liderii actiunii de protest si a reclamat taierea pensiilor in timpul guvernului anterior.

La sfarsitul actiunii de protest din Piata Victoriei, Elena Udrea si Eugen Tomac s-au fotografiat alaturi de participanti si au oferit autografe.

Citeste si:
Protest in Piata Victoriei: Urmeaza sa intre efectivele de jandarmi
Purtatorul de cuvant al...

La mitingul organizat in Piata George Enescu, le-au vorbit participantilor mai multi lideri ai PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara, intre care Eugen Tomac si Elena Udrea.

Intre cei care au urcat pe scena amenajata in Piata George Enescu s-au numarat de asemenea Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Stefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi, liderii PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara purtand la eveniment camasi albe si blugi.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti