In Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toti tinerii sunt obligati sa-l detina la recrutare, in perioada starii de razboi. Conform prevederilor legale, in cazul mobilizarii sau a razboiului, sunt obligati sa indeplineasca serviciul militar toti barbatii apti, cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, scrie DC News.

Ordinului publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE si STS si aproba modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmeaza sa fie prezentat de tineri la comisia locala de recrutare-incorporare.

Noul model al certificatului precizeaza ca tinerii vor trebui sa-si faca analize, pentru a se verifica daca au heptatita B sau C.

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a "dat asigurari din nou ca fortele rusesti nu vor invada Ucraina", in cadrul unei conversatii telefonice purtate cu omologul sau american, Chuck Hagel.

Occidentalii, care acuza Rusia de sustinerea actiunilor separatiste din estul ucrainean, sunt ingrijorati de miscarile importante de trupe rusesti la granita cu Ucraina, unde Moscova ar fi mobilizat pana la 40.000 de militari in vederea efectuarii unor "manevre".

Sursa foto: Razboi, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri