Este a treilea moment in care Luis Suarez isi musca un adversar pe terenul de fotbal, dupa ce a facut asta si in 2010 in Eredivisie, pe vremea cand evolua pentru Ajax si in 2013 cand victima a fost Branislav Ivanovic, un fundas al echipei londoneze Chelsea. Prima data fost suspendat 7 etape, pentru ca apoi sa privească 10 partide din tribune pentru muscatura aplicata lui Ivanovici. Ziarele de sport scriu ca muscatura aplicata lui Chiellini ii poate aduce o suspendare de pana la doi ani.

Avand in vedere obiceiul nebun de pe teren al lui Luis Suarez, un site de jocuri de noroc a oferit pariorilor posibilitatea de juca pe probabilitatea evenimentului in care Luis Suarez isi infige coltii intr-un adversar la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Betsson, un site de jocuri de noroc cu sediul in Malta, a oferit acest pariu la o cota 175 la 1. Un jucator din Trondheim, Norvegia, a pariat 5,25 dolari pe Suarez ca va musca pe cineva si a castigat nu mai putin 916 dolari. Managerul de pariuri al site-ului Betsson, Andreas Bardun, a declarat pentru ESPN ca un total de 167 de jucatori au facut acest pariu. Cel mai mare castig a fost facut tot de un norvegian, care a luat 3,300 dolari.

Sursa informatii: Business Insider.