In partida dintre Uruguay si Italia, desfasurata la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia si incheiat 1-0, atacantul sud-american Luis Suarez l-a muscat in ultimele minute la meciului pe fundasul italian lui Juventus, Giorgio Chiellini, si, ca urmare, risca o suspendare drastica.

Este a treilea moment in care Luis Suarez isi musca un adversar pe terenul de fotbal, dupa ce a facut asta si in 2010 in Eredivisie, pe vremea cand evolua pentru Ajax si in 2013 cand victima a fost Branislav Ivanovic, un fundas al echipei londoneze Chelsea. Prima data fost suspendat 7 etape, pentru ca apoi sa priveasc 10 partide din tribune pentru muscatura aplicata lui Ivanovici. Ziarele de sport scriu ca muscatura aplicata lui Chiellini ii poate aduce o suspendare de pana la doi ani.

Avand in vedere obiceiul nebun de pe teren al lui Luis Suarez, un site de jocuri de noroc a oferit pariorilor posibilitatea de juca pe probabilitatea evenimentului in care Luis Suarez isi infige coltii intr-un adversar la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Betsson, un site de jocuri de noroc cu sediul in Malta, a oferit acest pariu la o cota 175 la 1. Un jucator din Trondheim, Norvegia, a pariat 5,25 dolari pe Suarez ca va musca pe cineva si a castigat nu mai putin 916 dolari. Managerul de pariuri al site-ului Betsson, Andreas Bardun, a declarat pentru ESPN ca un total de 167 de jucatori au facut acest pariu. Cel mai mare castig a fost facut tot de un norvegian, care a luat 3,300 dolari.

Sursa informatii: Business Insider.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri