Cele opt decizii care iti marcheaza viata financiara trebuie sa raspunda la opt intrebari simple: Care sunt cele mai mari costuri financiare din viata? Cum poti influenta viitorul financiar al copiilor tai? Care sunt cele mai importante decizii financiare din viata ta si a copiilor tai? Cum isi influenteaza aceste decizii bugetul personal si viitorul financiar? Ce sa faci daca ai luat o decizie gresita in trecut? Cum sa iesi din zona de disconfort financiar? Ce inseamna sanatate financiara personala si cum o obtii? Cum masori prosperitatea si cum folosesti aceste decizii pentru a o construi?

Caravana Siguranta Financiara porneste prin tara in aceasta saptamana, cu scopul de a raspunde, prin intermediul seminarului gratuit “Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara”, organizat de expertul in siguranta financiara Eusebiu Burcas, la intrebarile de mai sus, oferind totodata sfaturi si solutii punctuale de optimizare a bugetului personal, de economisire si de obtinere a sigurantei financiare.

Intra pe SigurantaFinanciara.ro, centrul tau complet de resurse de educatie financiara si antreprenoriala, prin intermediul caruia poti sa castigi cunostinte despre cum sa gestionezi si optimizezi veniturile si cheltuielile, astfel incat sa poti economisi cat mai mult in fiecare luna, pentru tine si familia ta. Gasesti pe site ponturi despre cum sa faci cumparaturi inteligent si sfaturi despre cum sa investesti pentru a asigura un trai confortabil tie si familiei tale, dar si stiri financiare si informatii de ultima ora despre finantele personale si despre evolutia economiei sau a puterii de cumparare a romanilor, astfel incat sa poti lua cele mai bune decizii financiare.
Acceseaza centrul tau complet de resurse de educatie financiara si antreprenoriala, afla care este programul Caravanei „Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara” si descopera cum obtii siguranta financiara!