Fostul selectioner al nationalei Romaniei, Victor Piturca, a ajuns la o intelegere cu oficialii clubului Al Ittihad si a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea din Arabia Saudita, a anuntat formatia araba pe pagina oficiala de Facebook.

Conform anuntului gruparii saudite, Victor Piturca va fi ajutat de o echipa formata din sapte oameni. Din partea clubului saudit, contractul a fost semnat de presedintele Ibrahim al-Balawi.

Totodata, gruparea saudita ii multumeste antrenorului Amr Anwar pentru munca depusa la echipa.

Anuntul este insotit si de o fotografie in care Victor Piturca s-a pozat alaturi de doi oficiali sauditi, fostul selectioner purtand la gat un fular cu insemnele clubului, galben-negru.

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anuntat, joi, site-ul oficial al FRF.

"FRF si Victor Piturca au reziliat astazi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, precum si contractele celorlalti membri ai stafului primei reprezentative", se arata in comunicatul FRF, citat de Mediafax.

Federatia Romana de Fotbal anunta ca mai multe detalii vor fi oferite de presedintele Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Din staful lui Victor Piturca faceau parte Eugen Neagoe, Valeriu Rachita, Gabriel Boldici, Dan Apolzan, Martin Tudor (toti antrenori secunzi), Marius Dima (preparator fizic), Pompiliu Popescu (medic), Roger Popovici, Ghita Pacuraru, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu (toti masori), Cornel Mateiasi (magaziner).

Victor Piturca, in varsta de 58 de ani, se afla in functia de selectioner al Romaniei din 1 iulie 2011, el aflandu-se la al treilea mandat la prima reprezentativa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri