Mai stiti ce nebunie este/era pe retele sociale cand “dadea prima ninsoare”? Cum toti scriau/postau in disperare fotografii, alaturi de evidenta afirmatie cum ca “NINGE!”? Ne asteptam ca acum, retelele sociale sa fie inundate de fotografii cu soarele si afirmatia “L-am vazut! A iesit!”. Mare parte din Romania nu i-a mai vazut razele de o luna.

Este cea mai lunga perioada de timp, din ultimele trei decenii, in care romanii din Moldova, Muntenia si Dobrogea nu au mai vazut lumina soarelui decat in fotografii melancolice. Lipsa luminii duce la scaderea in organisma a vitaminei D, ne face mai vulnerabili in fata virozelor si alergiilor, dar poate duce si la stari de nervozitate, depresie sau, pentru cei cu boli psihice, chiar sinucideri.

10 noiembrie a fost ultima zi cu soare pentru cei din sudul si estul tarii, scrie b1.ro. In aceasta perioada, este bine sa mancati peste, cereale (contin vitamina D, esentiala pentru corpul uman), sa va odihniti si sa faceti sport.

Datele meteo arata insa o umbra de lumina – joi este posibil ca in Bucuresti sa iasa soarele, intai printre nori, urmand ca vineri cerul sa fie chiar senin, conform datelor de la Meteo.ro.

Intre timp, admirati o fotografie cu soare, de pe Shutterstock.com.

Sursa foto: Shutterstock: soare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri