Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures, Mihai Gagyi, a declarat ca explozia s-a produs la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Cisnadiei, din cartierul Mureseni din Targu Mures, sambata, cu putin inainte de ora 9.00, deflagratia nefiind urmata de incendiu, transmite Mediafax.

"Din apartamentul unde a avut loc explozia sunt doua victime, un baietel sub zece ani, si o femeie. Baietelul a fost scos pe targa, femeia a iesit pe picioarele ei. Ambii prezinta arsuri la fata si membre, sunt in stare stabila. Au fost preluati de echipajele medicale pentru a fi transportati la spital, alaturi de alte doua persoane din bloc, care au suferit atacuri de panica”, a declarat Gagyi.

Potrivit aceleiasi surse, toti locatarii blocului au fost evacuati din apartamentele lor, locuinta unde s-a produs explozia, a carei cauza este in curs de stabilire, a fost distrusa aproape in totalitate. La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures cu doua masini cu apa si spuma, autospeciala CRBN, cea de transport personal si victime multiple si o ambulanta de terapie intensiva, a mai spus Mihsi Gagyi.

Sursa foto: Shutterstock.com/Explozie