Treisprezece localuri din Centrul Vechi au fost inchise din cauza ca nu au emis bon fiscal in seara de Valentine's Day. Totodata, 95 de localuri din zona, printre care si cele 13, au primit amenzi in valoare de 100.000 de euro (422.300 lei).

In seara de sambata, 14 februarie 2015, 220 inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat activitatea a 95 localuri si cluburi de noapte din Centrul vechi al capitalei si au constatat atat incalcari ale obligatiei legale de emitere a bonului fiscal, cat si comercializarea de bauturi alcoolice spirtoase fara banderole fiscale, se arata in comunicatul institutiei financiare.

Pentru sanctionarea acestor nereguli, inspectorii antifrauda fiscala au dispus amenzi in valoare totala de 422.300 lei si confiscari de numerar in cuantum de 4.489 lei.

Directia generala antifrauda fiscala va continua verificarile in zonele cu risc fiscal ridicat si ii indeamna pe cumparatori sa ceara bon fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achizitionat, pentru ca astfel beneficiaza de siguranta in consum si echitate in tratament fiscal.

Sursa foto: Tatiana Volgutova / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri