13 localuri din Centrul Vechi, inchise si amendate cu 100.000 euro dupa noaptea de Valentine's Day

Treisprezece localuri din Centrul Vechi au fost inchise din cauza ca nu au emis bon fiscal in seara de Valentine's Day. Totodata, 95 de localuri din zona, printre care si cele 13, au primit amenzi in valoare de 100.000 de euro (422.300 lei).

In seara de sambata, 14 februarie 2015, 220 inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat activitatea a 95 localuri si cluburi de noapte din Centrul vechi al capitalei si au constatat atat incalcari ale obligatiei legale de emitere a bonului fiscal, cat si comercializarea de bauturi alcoolice spirtoase fara banderole fiscale, se arata in comunicatul institutiei financiare.

Pentru sanctionarea acestor nereguli, inspectorii antifrauda fiscala au dispus amenzi in valoare totala de 422.300 lei si confiscari de numerar in cuantum de 4.489 lei.

Directia generala antifrauda fiscala va continua verificarile in zonele cu risc fiscal ridicat si ii indeamna pe cumparatori sa ceara bon fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achizitionat, pentru ca astfel beneficiaza de siguranta in consum si echitate in tratament fiscal.

Sursa foto: Tatiana Volgutova / Shutterstock.com

Citeste si:
Tactici prin care iti transformi barul in cel mai popular loc din oras
4 tactici eficiente prin care...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri