Directia Generala Antifrauda Fiscala a facut un control de amploare la cluburile de noapte si localurile din Centrul Vechi, in actiune fiind implicati 220 de inspectori. Amenzile au depasit 420.000 lei si au fost inchise 13 localuri.

"In seara de sambata, 14 februarie 2015, 220 inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat activitatea a 95 localuri si cluburi de noapte din Centrul vechi al capitalei si au constatat atat incalcari ale obligatiei legale de emitere a bonului fiscal, cat si comercializarea de bauturi alcoolice spirtoase fara banderole fiscale", se arata in comunicatul DGAF.

Inspectorii antifrauda au dispus amenzi in valoare totala de 422.300 lei, confiscari de numerar in cuantum de 4.489 lei si suspendarea activitatii comerciale a 13 dintre aceste localuri. DGAF anunta ca va continua verificarile in zonele cu risc fiscal ridicat si ii indeamna pe cumparatori sa ceara bon fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achizitionat, pentru ca astfel beneficiaza de siguranta in consum si echitate in tratament fiscal.

Vara trecuta, inspectorii DGAF au controlat si cluburile si cafenelele de pe bulevardul Decebal. Inspectorii Fiscului au constatat atunci 43 de abateri si au inchis 10 localuri. Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF), institutie supranumita si "DNA-ul Fiscului", au dispus si sanctiuni in valoare totala de 481.571 lei. Cele 10 cafenele au fost inchise pentru perioade cuprinse intre 1 si 3 luni. Localurile incalcau obligativitatea legala de emitere a bonului fiscal sau comercializau bauturi alcoolice fara banderole fiscale.

Citeste si:
ISU verifica cladirile din Centrul Vechi, dupa cutremurul de marti
ISU anunta ca verifica...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si