Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, l-a numit inspector general scolar al Capitalei pe Constantin Traistaru, care a mai detiunut aceasta functie in perioada iulie 2012 - decembrie 2014.

"Saptamana trecuta am semnat ordinul de numire a domnului Constantin Traistaru in functia de inspector general scolar al municipiului Bucuresti. Este un profesionist", a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. Ordinul ministrului privind revenirea la conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a lui Constantin Traistaru a fost semnat in 18 februarie, scrie Mediafax.

Traistaru a demisionat din aceasta functie in 15 decembrie, din motive personale, interimatul la conducerea ISMB fiind asigurat intre timp de adjunctul Florian Lixandru. "Mentionam ca domnul Constantin Traistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, in mod expres, eliberarea din functie din motive personale", se preciza intr-un comunicat al Ministerului Educatiei. Constantin Traistaru a fost numit la conducerea ISMB in iulie 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Simpla solutie, ignorata de ministrii Educatiei in ultimii 11 ani
Setari Cookie-uri