La targul Angajatori de Top participa 100 de companii cu locuri de munca in special in IT&C, vanzari, servicii si BPO, inginerie, marketing si financiar-bancar. Pentru studenti studenti si proaspat absolveniti, targul ofera 80 de programe de internship & trainee.
Companiile participante ofera salarii de la 300 de euro pentru juniori, 700-1.000 de euro pentru candidatii cu nivel mediu de experienta si 1.000-1.500 de euro pentru seniori.

Astfel, 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe, arata un comunicat Catalyst Solutions.

Potrivit unui studiu hipo.ro, 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 fata de anul trecut. In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu.
Potrivit organizatorilor, 25% dintre joburile deschise la Angajatori de Top sunt acoperite in urma participarii la eveniment.

O parte dintre companiile prezente in aceasta primavara la Angajatori de Top Bucuresti participa pentru prima data in cadrul evenimentului, iar printre acestea sunt eMag, KFC, Brico-Depot Romani, PayU, UPA Solutions, Gopet Romania, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter International Romania, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.