Traian Basescu ca nu crede faptul ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facut abuz in serviciu si au luat mita, ca ginerele Radu Pricop si-a invatat clientul sa santajeze, ca a santajat-o pe Gabriela Firea si ca sechestrul pe terenul de la Nana a fost pus legal.

”Sase lucruri pe care eu nu le cred”, a scris Traian Basescu, marti, pe pagina de Facebook.

Basescu arata ca nu crede fapul ca ”Alina Bica a facut abuz in serviciu, ca a primit mita pentru restituiri sau de la un proaspat condamnat la 11 ani de inchisoare sau pentru a ridica partial sechestrul de pe actiunile unui om de afaceri”, ca ”Horia Georgescu a facut abuz in serviciu, ca a primit mita si ca trebuie arestat sau ca ”Elena Udrea a facut abuz in serviciu, ca a primit din Gala Bute o geanta cu 900 000 euro in cabinetul de ministru sau oriunde in alta parte”.

”Voi o vedeti furind din banii lui Bute sau facind acte de coruptie in folos personal pe seama lui Bute?) Sau ca a fost in vacante platite de subordonati, drept pentru care trebuie arestata?, se intreaba retoric Traian Basescu.

Un alt lucru pe care fostul presedinte spune ca nu il crede este ”ca Radu Pricop, ginerele sau, a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat”.

Citeste si:
PMB, buget de 2,1 mld. euro.Ce proiecte de infrastructura primesc bani
PMB are in 2020 un buget...

Basescu mai spune ca nu crede nici ”ca el a santajat-o pe Firea” si adauga: Macar eu stiu sigur ca nu asta am facut”. In finalul postarii, Basescu spune ca nu crede nici ca ” s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu (fiica mea) in comuna Nana” .


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Basescu propune reducerea "consistenta" a personalului bugetar