”Sase lucruri pe care eu nu le cred”, a scris Traian Basescu, marti, pe pagina de Facebook.

Basescu arata ca nu crede fapul ca ”Alina Bica a facut abuz in serviciu, ca a primit mita pentru restituiri sau de la un proaspat condamnat la 11 ani de inchisoare sau pentru a ridica partial sechestrul de pe actiunile unui om de afaceri”, ca ”Horia Georgescu a facut abuz in serviciu, ca a primit mita si ca trebuie arestat sau ca ”Elena Udrea a facut abuz in serviciu, ca a primit din Gala Bute o geanta cu 900 000 euro in cabinetul de ministru sau oriunde in alta parte”.

”Voi o vedeti furind din banii lui Bute sau facind acte de coruptie in folos personal pe seama lui Bute?) Sau ca a fost in vacante platite de subordonati, drept pentru care trebuie arestata?, se intreaba retoric Traian Basescu.

Citeste si:

Un alt lucru pe care fostul presedinte spune ca nu il crede este ”ca Radu Pricop, ginerele sau, a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat”.

Basescu mai spune ca nu crede nici ”ca el a santajat-o pe Firea” si adauga: Macar eu stiu sigur ca nu asta am facut”. In finalul postarii, Basescu spune ca nu crede nici ca ” s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu (fiica mea) in comuna Nana” .