Pe site-ul anuntulcorect.ro a aparut un mesaj prin care un roman sustine ca vinde Catedrala Mantuirii Neamului pentru 500 de milioane de euro. Anuntul i-a revoltat pe reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) care sustin ca mesajul este o postare abuziva cu „intentie denigratoare“, potrivit Adevarul.ro.

„Vand catedrala la rosu in Bucuresti, in zona Cotroceni – 13 Septembrie (in curtea Palatului Parlamentului). Constructia este facuta din banii mei si ai altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde asa cum se vede si in fotografii, cumparatorul avand ocazia sa o zugraveasca in ce culori doreste si sa picteze sfinti si ingeri cu fete care sa semene cu el. Constructia are 38.000 metri patrati, cinci etaje (trei subterane si doua deasupra solului), 12 lifturi, buncar antiatomic, 500 locuri de parcare. Pretul de 500.000.000 euro nu este negociabil. Cumparatorul isi va putea recupera investitia in maxim cinci ani si nu va avea niciun fel de obligatii financiare fata de institutiile statului“, asa suna anuntul care i-a revoltat pe reprezentantii BOR.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri