Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu, a declarat ca, joi, in jurul orei 9,25, pompierii de la Sectia Dragalina au fost solicitati sa intervina pentru stingerea incendiului izbucnit intr-un vagon al unui tren, in zona localitatii Bogdana, comuna Dragalina, scrie Mediafax.

La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale cu apa sí spuma, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului.
Ovidiu Tataranu a precizat ca in urma incendiului nu au fost inregistrate victime, iar vagonul care a fost afectat de incendiu a fost decuplat de la garnitura de tren.

Totodata, CFR Calatori precizeaza, intr-un comunicat de presa ca incendiul s-a produs la al doilea vagon al trenului Regio 8011 Bucuresti Obor - Fetesti, care are in compunere cinci vagoane, intre statiile Dor Marunt si Dragos Voda (sectia Lehliu – Ciulnita).

Citeste si:

Potrivit aceleiasi surse, niciunul dintre cei aproximativ 80 de calatori nu a fost ranit, acestia urmand a-si continua calatoria cu un tren suplimentar.

In acest moment, pe relatia Lehliu - Ciulnita nu se inregistreaza alte intarzieri in grafic. O comise de cercetare va face demersurile necesare pentru elucidarea circumstantelor in care s-a produs incidentul.

CFR Calatori cere scuze calatorilor pentru acest incident si ii asigura ca toate masurile operative intreprinse de catre angajatii feroviari au ca principal scop reluarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta, se mai arata in comunicatul CFR Calatori.

Sursa foto: Fire/Shutterstock.com