Zeci de calatori au fost evacuati, joi dimineata, dintr-un tren regio, care circula pe ruta Bucuresti Obor - Fetesti, dupa ce, in dreptul localitatii Bogdana, din judetul Calarasi, a izbucnit un incendiu la al doilea vagon al garniturii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu, a declarat ca, joi, in jurul orei 9,25, pompierii de la Sectia Dragalina au fost solicitati sa intervina pentru stingerea incendiului izbucnit intr-un vagon al unui tren, in zona localitatii Bogdana, comuna Dragalina, scrie Mediafax.

La locul incendiului au fost trimise doua autospeciale cu apa sí spuma, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului.
Ovidiu Tataranu a precizat ca in urma incendiului nu au fost inregistrate victime, iar vagonul care a fost afectat de incendiu a fost decuplat de la garnitura de tren.

Totodata, CFR Calatori precizeaza, intr-un comunicat de presa ca incendiul s-a produs la al doilea vagon al trenului Regio 8011 Bucuresti Obor - Fetesti, care are in compunere cinci vagoane, intre statiile Dor Marunt si Dragos Voda (sectia Lehliu – Ciulnita).

Potrivit aceleiasi surse, niciunul dintre cei aproximativ 80 de calatori nu a fost ranit, acestia urmand a-si continua calatoria cu un tren suplimentar.

Citeste si:
Jandarmeria: autospecialele filmate nu se deplasau spre Bucuresti
Jandarmeria sustine ca...

In acest moment, pe relatia Lehliu - Ciulnita nu se inregistreaza alte intarzieri in grafic. O comise de cercetare va face demersurile necesare pentru elucidarea circumstantelor in care s-a produs incidentul.

CFR Calatori cere scuze calatorilor pentru acest incident si ii asigura ca toate masurile operative intreprinse de catre angajatii feroviari au ca principal scop reluarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta, se mai arata in comunicatul CFR Calatori.

Sursa foto: Fire/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Reteaua Synevo Romania atinge un numar de 105 centre de recoltare