Tara in care locuiesti are un impact major asupra fericirii tale. Potrivit unui studiu realizat de Gallup despre emotiile resimtite la nivel global, cei mai tristi oameni din lume locuiesc in tari aflate in plina criza economica sau de alt gen.

Tarile cu cel mai ridicat nivel al experientelor negative in randul rezidentilor, cum ar fi durerile, grijile, tristetea, stresul sau furia, sunt urmatoarele: Irak (care ocupa pozitia fruntasa de trei ani), Iran, Cambodgia, Liberia, Sudanul de Sud, Uganda, Cipru, Grecia, Togo, Bolivia si teritoriile palestiniene. Studiul a fost realizat pe baza a 153.000 de interviuri personale si telefonice cu adulti din 148 de tari, anul trecut, potrivit Market Watch. Dar cel mai surprinzator este cine conduce topul celor mai fericite tari. Pentru prima oara de cand cercetatorii de la Gallup realizeaza acest studiu, toate tarile din top 10 au fost din America Latina. Acestea au rezidenti odihniti, tratati cu respect, zambitori, intreprinzatori, dornici de a invata lucruri noi si interesante sau simtindu-se, pur si simplu, bine.

Sursa foto: Happiness/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri