Tragedia din Colectiv dezvaluie o situatie uluitoare: constructii care gazduiesc manifestari cu zeci de mii de participanti NU au avizul pompierilor, arata ProTv.ro.

In conferinta de presa organizata sambata la Guvern, secretarul de stat in MAI Raed Arafat a raspuns intrebarilor presei despre situatia Arenei Nationale. „Nu este acolo aviz, stiu ca se lucreaza de ceva timp cu ISU”, a spus Raed Arafat.

„S-a luat decizia sa nu se joace ultimul meci pe Arena Nationala, ci pe alt stadion, tocmai pentru ca, daca se joaca acolo, organizatorii poarta raspunderea proprie pe jocul respectiv, fiindca ISU nu va elibera avizul pana nu se rezolva anumite aspecte”, a continuat secretarul de stat, care a spus ca nu cunoaste detaliile tehnice. „Acolo inteleg ca sunt solutii, speram sa fie aplicate cat mai repede, atunci se va da autorizatia.”

Raed Arafat a precizat ca „De la inceput se stia ca nu este [autorizata, n. red.], doar ca acum este public. Organizatorii si toata lumea stiau ca nu este, acum au hotarat sa nu mai joace acolo.”

Citeste articolul integral pe ProTv.ro.

Citeste si:
Raed Arafat nu-si gaseste nicio vina in interventia Colectiv
Raed Arafat nu-si gaseste...

Sursa foto: Mediafax

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
BM: Incendiul de la Colectiv a imbunatatit activitatea autoritatilor