O alta victima din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul persoanelor decedate a ajuns la 44

O alta victima din Clubul Colectiv si-a pierdut viata la Spitalul de Arsi din Capitala, astfel ca numarul persoanelor decedate a ajuns la 44. Persoana ranita in urma incendiului din Clubul Colectiv a murit in noapte de sambata spre duminica, conform unor surse medicale.

La Spitalul de Arsi au decedat, sambata, alte trei persoane- Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionut Cosmin Popescu (32 de ani) si Alexandru Chelba (33 de ani), Conform medicilor, Alexandru Chelba era in stare grava, avand arsuri pe o suprafata mare din corp si arsuri de cai aeriene, potrivit Mediafax.

Ceilalti doi pacienti decedati la Spitalul de Arsi - Daniel Ciobanu (39 de ani) si Ionut Cosmin Popescu (32 de ani) - aveau arsuri pe suprafete mari din corp si arsuri de cai respiratorii. Daniel Ciobanu a fost internat, in 30 octombrie, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafata corpului. Acesta trebuia sa fie transferat joi, la un spital din Israel. Vineri, reprezentantii Spitalului de Arsi, intrebati despre Daniel Ciobanu, au declarat ca acesta este in stare foarte grava si a necesitat traheostomie de urgenta.

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Tarziu, era in 30 octombrie in clubul Colectiv pentru a filma concertul trupei Goodbye to Gravity. Acesta avea 39 de ani, era tatal a doi copii si se ocupa si de productie audio-video, potrivit cumnatului acestuia, Andrei Ciobanu. Ionut Cosmin Popescu avea arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului si era de o saptamana in coma indusa. In 30 octombrie, Ionut Popescu era in clubul Colectiv impreuna cu prietena lui, care a murit in acea seara.

Alte doua persoane au murit, duminica dimineata, la Spitalul Floreasca. Surse medicale au declarat ca au decedat Alexandra Radulescu, care avea 26 de ani, si un cetatean turc. Astfel, bilantul persoanelor decedate in tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, dupa ce sambata au mai murit alte noua persoane, doua dintre acestea in Olanda.

Citeste si:
VIDEO| Un film al tragediilor din România - Zece ani, trei...
VIDEOREPORTAJ | Un film al...

Dintre pacientii decedati, sambata, in Capitala, trei erau internati la Spitalul de Arsi - Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionut Cosmin Popescu (32 de ani) si Alexandru Chelba (33 de ani), doi la Spitalul Floreasca - Adrian Popa (29 de ani) si Elena Toader (30 de ani), unul la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti - Ionut Maior (27 de ani) si unul la Spitalul ”Bagdasar Arseni”- Mavi Sterian (25 de ani).

Cele doua victime care au murit in Olanda, unde fusesera transferate sambata, sunt o tanara italianca, Tullia Ciotola, in varsta de 20 de ani, care studia la Bucuresti prin programul Erasmus si Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

Sursa foto: Mediafax

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri