Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Adrian Stanculea, a declarat, pentru Mediafax, ca joi a decedat o pacienta care fusese transferata de la Spitalul "Sfantul Ioan".

Potrivit unor surse medicale, miercuri a fost transferata de la Spitalul "Sfantul Ioan" la Spitalul de Arsi Ana Albu (30 de ani). Tanara a fost internata in 30 octombrie, dupa incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul "Sfantul Ioan", in stare grava, cu arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii.

In urma incendiului din clubul Colectiv au decedat la fata locului 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 20 de zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 57.

Citeste si:

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si unul in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 44 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 11 in stare critica sau grava.

Sursa foto: Mediafax Foto