O alta victima din Colectiv a murit, vineri, in Germania. Numarul decedatilor ajunge la 55

O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv, Loredana Darescu, a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata, fiind a 55-a persoana decedata in urma incendiului de acum doua saptamani.

Tanara fusese transferata in Germania de la Spitalul Sfantul Pantelimon, fiind intubata. La spitale din Germania au ajuns cinci raniti din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care si un cetatean german, iar alte doua au fost transferate, scrie Mediafax.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In doua saptamani de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si Loredana Darescu in Germania.

Catalin Ilnitchi, ranit grav in incendiul din Colectiv si transferat in Israel, raspunde la tratament

Pe de alta parte, fotograful buzoian Catalin Ilnitchi ranit grav in incendiul din clubul Colectiv si transferat duminica la Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel raspunde la tratament, el respirand singur, insa medicii il tin in continuare sedat pentru a suporta mai usor durerile.

Citeste si:
Dosarul cu modul haotic de intervenție la Colectiv: Pompierii vor...
Dosarul înregistrărilor cu...

Potrivit apropiatilor tanarului, acesta raspunde la tratamentul pe care il primeste in Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel, el reusind sa respire singur. Conform acestora, medicii au luat in calcul sedarea mai usoara a lui Catalin Ilnitchi, insa din motive de siguranta il tin in continuare intubat, pentru a suporta mai usor durerile.

Fotograful Catalin Mircea Ilnitchi a fost ranit grav in tragedia din clubul Colectiv. In momentul declansarii incendiului, tanarul se afla chiar langa scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Bucuresti, fiind in stare critica. Duminica, tanarul a fost transferat la Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel, unde o are alaturi de mama sa.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri