Inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63.

Persoana decedata este un barbat, care fusese transferat la o clinica din Marea Britanie, in urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit unor surse medicale, scrie Mediafax.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. Alte 36 de persoane au murit in spitale din tara si din strainatate, numarul victimelor ajungand, in 21 decembrie, la 63.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii, luni dimineata mai erau internati in spitale din Capitala 12 raniti in incendiul din clubul Colectiv, dintre care la Spitalul Militar Central - patru pacienti, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul de Urgenta Floreasca - doi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni", Spitalul Elias si Institutul "C.C. Iliescu" - cate un pacient.

Unul dintre cei trei pacienti de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" a fost externat luni la pranz, a declarat managerul unitatii sanitare, Dan Enescu. Acesta a precizat ca pacientul va veni la recuperare, la Spitalul "Grigore Alexandrescu", unde va primi ingrijiri si pentru suferinta mai veche, tetrapareza spastica.

Citeste si:
Ce spune Nicolae Bănicioiu despre acuzațiile DNA și ridicarea...
Ce spune Nicolae Bănicioiu...

Managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu" a mai spus ca ceilalti doi pacienti ar putea fi externati in zilele urmatoare. Ministerul Sanatatii a precizat ca 68 dintre ranitii care au fost tratati, dupa incendiul din 30 octombrie, in spitale din Capitala au fost externati.

Alti 39 de raniti au fost transferati din spitale din Capitala in unitati sanitare din strainatate, insa patru au decedat in Marea Britanie, trei in Germania, doi in Olanda si cate unul in Israel si Austria. In clinicile din strainatate mai sunt internati 21 de pacienti. De asemenea, alti patru pacienti au fost externati si se afla in tratament in ambulatoriu, in spitalele din strainatate.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri