Zeci de curti si gradini din mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, sambata, in urma ploilor abundente, pompierii intervenind cu motopompe intrucat exista riscul ca apa sa ajunga si in casele oamenilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, Cristina Duta, localnicii din satul Petresti, comuna Vanatori, au sunat la 112 si au anuntat ca, in urma ploilor abundente din ultimele zile, le-au fost inundate curtile si gradinile. Mai multi pompieri cu motopompe s-au deplasat in satul Petresti, unde au constatat ca 20 de curti si gospodarii sunt inundate, nivelul apei fiind pana la 30 de centimetri, potrivit Mediafax.

Intrucat exista riscul ca apa sa intre si in casele oamenilor, pompierii monitorizeaza situatia si intervin pentru scoaterea apei din curti. Astfel de interventii s-au facut, sambata, si in municipiul Focsani, unde a fost inundata curtea unei societati comerciale, la Marasesti, unde era inundata curtea unei locuinte, dar si in satul Lamotesti, din comuna Milcovul, unde apa a intrat in mai multe curti.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri