Inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 61

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Germania, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 61.

Persoana decedata este o tanara de 36 de ani, care fusese transferata de la Spitalul Bagdasar Arseni la o clinica din Germania, in urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit stiri.tvr.ro, scrie Mediafax.

In urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la fata locului 26 de persoane, iar o alta victima in drum spre spital. Dintre ranitii internati, au mai decedat 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 14 decembrie, la 61.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii, in spitalele din Capitala mai erau internate, joi, 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei erau in stare critica, iar alti aproape 30 de pacienti erau spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

Un numar de 39 de raniti au fost transferati din spitale din Capitala in unitati sanitare din strainatate, insa cate trei au decedat in Marea Britanie si Germania, doi in Olanda si cate unul in Israel si Austria.

Citeste si:
Este anul 2025, se comemoreaza 10 ani de la Colectiv
Este anul 2025, se...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri