Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, zeci de autovehicule, intre care trei ambulante, microbuze de transport persoane si masini de marfa, au ramas blocate, duminica, pe drumuri din judet, fiind nevoie de interventia pompierilor, noteaza Mediafax. Astfel, echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru a deschide drumul unei autospeciale sanitare care se indrepta catre un pacient din localitatea Gostinu si care a ramas blocata in zapada.

O alta ambulanta a ramas inzapezita in timp ce se indrepta catre un bolnav din Hulubesti, iar un echipaj medical care preluase un pacient din localitatea Pietrele a ramas blocat in nameti, fiind nevoie de interventia ISU pentru ca autosanitarele sa-si poata continua drumul. De asemenea, pompierii au intervenit pentru a deschide drumul unei ambulante solicitata sa intervina in localitatea Horea.

Zeci de persoane au ramas blocate, duminica, pe drumurile din judetul Giurgiu. Intre localitatile Heresti si Valea Dragului un microbuz cu sase pasageri a ramas inzapezit. Un alt microbuz a ramas blocat pe drumul dintre Oinacu si localitatea Bibita, pe acest tronson fiind de asemenea inzapezite 20 autoturisme si o furgoneta care transporta paine.

Citeste si:

Zece persoane au ramas blocate in trei autovehicule pe centura municipiului Giurgiu, iar alte zece persoane au ramas inzapezite in patru autovehicule pe drumul dintre Vama Giurgiu si localitatea Oinacu. De asemenea, alte 20 de persoane, intre care si o gravida, au ramas blocate pe drumurile din Giurgiu, la ora transmiterii acestei stiri echipajele pentru situatii de urgenta intervenind pentru deblocarea oamenilor care nu au fost scosi inca de pe tronsoanele inzapezite.

Totodata, doua TIR-uri au ramas inzapezite in Vama Giurgiu. Duminica, in judetul Giurgiu au fost inchise trei drumuri nationale si mai multe tronsoane de drumuri judetene, respectiv: DN 5B Giurgiu - Ghimpati; DN 41 Giurgiu - Oltenita; DN 5A si DJ 507 Giurgiu - Oinacu; DJ 411 Calugareni – Branistari; DJ 504 A Vieru -Putinelu; DJ 504 Vieru – Gogosari; DJ 503 AGiurgiu – Oncesti si DJ 603 Stoenesti – Uzunu.

Art Konovalov / Shutterstock.com