Politistii de frontiera de la Vicovu de Sus, Sighetul Marmatiei, au tras, joi seara, mai multe focuri de arma pentru prinderea a trei cetateni ucrainieni care introduceau in Romania colete voluminoase cu tigari de contrabanda, anunta Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF), "politistii de frontiera de la SPF Vicovu de Sus - I.T.P.F Sighetu Marmatiei au observat, joi seara, in apropierea granitei cu Ucraina, trei persoane care se se deplasau transportand colete voluminoase. La vederea oamenilor legii, cei trei au abandonat coletele si au fugit. Politistii au fost nevoiti sa traga trei focuri de avertisment, pentru a-i opri", potrivit Mediafax.

" La fata locului au fost descoperite mai multe baxuri care contineau 1.500 pachete de tigari, marca Marble, de provenienta ucrainiana, in valoare de 15.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii ", se arata in comunicatul Politiei de Frontiera. Cei trei sunt cetateni ucrainieni, cu varste cuprinse intre 21 si 33 de ani. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru contrabanda in forma agravanta si trecere frauduloasa a frontierei de stat.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bucuresti: Politistii au tras 10 focuri de arma dupa un sofer beat